POLITICA DE RETUR

Politica de retur

RETURURI

Moone Shop srl va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a se asigura că tu ești mulțumită de produsele comandate. Cu toate acestea, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță cu invocarea unui motiv intemeiat, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele se pot returna doar daca nu corespund comenzii plasate. Pentru produsele cu defect se vor prezenta fotografii care vor demonstra defectul chiar inainte de returnarea produselor. Dupa o analiza corecta, cererea de retur poate fi aprobata sau respinsa.

Produsele se pot schimba daca nu corespund comenzii plasate sau daca masura este nepotrivita. In cazul in care clientul se razgandeste in privinta comenzii, produsul poate fi schimbat si nu returnat.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

Astfel, cheltuielile de expediere sau re-expediere a unui retur sau schimb de produs vor fi suportate de către client.

Atenție! Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c)- produsele personalizate, realizate la comandă după specificații dvs. nu se pot returna!

Procedura de Returnare

În cazul în care dorești să returnezi/schimbi un produs trebuie să ne comunici explicit această intenție, în termen de 14 zile de la recepția produsului,pe email la adresa mooneshoes@yahoo.com, prin telefon la numărul: 0727 716 053 sau accesând formularul de retur disponibil pe website: https://moone.ro/contact-us/

După analizarea solicitării tale, îți vom confirma detaliile soluționării returului.

Motive și Condiții de Returnare

Dacă coletul este sever deteriorat, produsele au fost livrate greșit, produsele au defecte de fabricație, mărimea nu corespunde , puteți solicita un retur sau schimb de produs. Vă rugăm să respectați urmatoarele condiții de returnare a produselor:

-Produsele trebuie să fie nefolosite, nepurtate și nedeteriorate, fără urme de uzură;

-Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu sigiliul și etichetele intacte;

-Produsele se pot returna doar prin curier, Moone nu ridică colete transmise prin Poșta Română sau alte oficii poștale;

-Nu sunt acceptate coletele transmise cu plata ramburs;

-Nu sunt acceptate coletele al căror expeditor nu poate fi identificat;

-Nu sunt acceptate colete de retur, daca nu ați înștiințat Moone de intenția de retur, în termenul de 14 zile de la recepția produselor, termen stabilit prin lege;

-Nu se pot returna produsele personalizate cf.specificațiilor dvs., deoarece sunt produse unicat;

-Produs defect înseamnă talpă/toc/piele/material/accesorii rupte, crăpate, dezlipite sau descusute. Mici detalii ale pielii, precum nervuri, striații, diferențe de culoare și patină sunt caracteristici ale pielii și prelucrării ei manuale,iar acestea nu sunt considerate defecte;

-Nu se pot înlocui produse dintr-un model cu produse din alt model;

-Nu se pot returna produse achiziționate în baza unei promoții sau reduceri;

În eventualitatea în care produsele au fost livrate greșit sau prezintă defecte de fabricație, Moone își asumă răspunderea achitării taxelor de transport aferente unui retur sau schimb de produs.

Restituirea Contravalorii Produselor

În cazul solutionarii unui retur, restituirea banilor se va face doar după îndeplinirea condițiilor de mai sus, iar produsele au ajuns în fabrică și au fost verificate. După recepționarea și verificarea lor, Moone va restitui banii dvs. în termen de maxim 10 zile lucrătoare și veți fi anunțat/ă când se va efectua plata.

Vă rugăm aveți în vedere faptul că Moone nu va returna sumele aferente taxelor de livrare, comisioanele bancare, diferențele de curs valutar în cazul plăților în valută sau alte taxe, ci doar contravaloarea produselor.

Banii vor fi returnați exclusiv prin card sau bancă, nu sunt operate plăți în numerar. De asemenea, în termenul de 10 zile lucrătoare nu este inclusă perioada de procesare a tranzacției, care diferă în funcție de furnizorul dvs. de servicii bancare.

Pre-loader